+358 44 980 9769           pasi.kusmin@dreamworker.fi

Tuloksen tekijä ja muutosten johtamisen osaaja

Pasi Kusmin, intohimon, innostuksen ja yhdessä tekemisen asiantuntija

Olen kokenut ja monipuolinen johtamisen ammattilainen, joka saa ihmiset innostumaan ja asiat tapahtumaan. Minulla on yli 20 vuoden kokemus vaativista teollisuuden, logistiikan ja palveluliiketoiminnan johtotehtävistä.

Intohimonani on paremman ja tuottavamman liiketoiminnan kehittäminen sekä henkilöstön, muutosten ja kehityshankkeiden kokonaisvaltainen johtaminen. Kokemuksesta tiedän, että liiketoiminnan onnistuminen syntyy ihmisten kautta innostuksen ja intohimon johtamisella. Johtajan tärkein tehtävä on johtaa organisaation innostusta, koko työyhteisön halua onnistua ja saavuttaa tuloksia yhdessä tekemällä. Tiedän yksinkertaisten asioiden toimivan parhaiten myöskin johtamisessa.

Henkilökunnan hyvinvointi on minulle sydämen asia. Yhdessä tekeminen ja toisten auttaminen ovat perusta hyvälle työyhteisölle. Hyvä työyhteisö tuottaa kannattavaa liiketoimintaa ja sitä myötä tyytyväisiä asiakkaita.

Yhdessä tekemällä, intohimolla ja yksinkertaistamalla saavutetaan parhaat liiketoiminnalliset tulokset. Tämän kokonaisuuden osaaminen on suurin vahvuuteni. Juuri näiden asioiden kanssa olen onnistunut johtaessani useita erilaisia yhtiöitä. Nyt haluan jakaa tämän osaamiseni ja kokemukseni teidän kanssanne.

DreamWorker Finland Oy palvelee asiakkaitaan seuraavilla osa-alueilla; liikkeenjohdon konsultointi, työyhteisön ja organisaation kehittäminen sekä hallitustyön kehittäminen. Tutustu ja ota yhteyttä − aloitetaan kehitystyö jo tänään.

Laskutus­tiedot

Lähetäthän laskut ensisijaisesti verkkolaskuina. 

Verkkolaskuosoite:
Verkkolaskuosoite: 003728937129
Operaattori: OpusCapita Group (003710948874)
OVT-tunnus: 003728937129

Mikäli et pysty lähettämään verkkolaskuja, lähetä paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun.

Laskutusosoite paperilaskuille:
DreamWorker Finland Oy
PL 92443
00063 LASKUNET

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskusi, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun eikä pelkästään kirjekuoreen. Pyydämme myös huomioimaan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta materiaalia kuin laskuja eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

DreamWorker Finland Oy sähköpostiskannauksen osoite:
DreamWorkerOy.FI.P.118746-7@docinbound.com

Muutosten johtamisen asian­tuntija

Pasi Kusmin

HHJ, Pj / HHJ tutkinto


+358 44 980 9769

pasi.kusmin@dreamworker.fi

Jätä yhteydenottopyyntö!

Kysy lisää palveluistamme, pyydä tarjous työstä tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse