+358 44 980 9769           pasi.kusmin@dreamworker.fi

Hallitustyöskentely ja jäsenten haku

Yrityksen hallitus luo strategian

Hyvässä yrityksen hallituksessa on henkilöitä eri taustoista

Strategian luominen on hallituksen yksi keskeisimmistä tehtävistä. Hyvin menestyvällä yrityksellä tulee olla selkeä ja tavoitteellinen strategia. Lopullinen strategia on yhdistelmä omistajien tahtotilasta, yrityksen tulevaisuuden suunnitelmista ja yrityksen asemasta markkinoilla. Yrityksen menestys perustuu lähes aina oikeisiin strategiavalintoihin.

Tehokkaasti toimiva hallitus merkitsee yritykselle aitoa lisäarvoa ja parantaa kilpailukykyä. Yrityksen hallitus tulisikin ymmärtää yrityksessä voimavarana ja työkaluna. Kehittyvässä yrityksessä hallitus on suunnan näyttäjä ja sparraaja, alan tuntija sekä toimitusjohtajan tuki. Hallitukseen tarvitaan monipuolista osaamista, kuten esim. tekniikan, talouden, myynnin, markkinoinnin tai hallinnon osaajia. 

rekrytointi

DreamWorker Executive Search

on erikoistunut ylimmän johdon ja hallitusjäsenten suorahakuihin. Pystymme tarjoamaan hakuihin syvällistä toimialaosaamista sekä laadukasta suorahakuosaamista. Lopputuloksena toimeksiantajamme saa aina laadukkaat ja monipuoliset ehdokkaat, joista päästään tekemään valintaa. Kartoitusvaiheessa pystymme haastamaan asiakasta niin liiketoiminnan näkökulmasta kuin myös haettavan henkilön profiilin osalta.

Teemme rekrytointia Turku-Pori -akselilla sekä asiakkaan tarpeen mukaan koko Suomessa. Ota yhteyttä − haluamme auttaa löytämään yrityksesi tarkoituksiin ja tavoitteisiin parhaiten soveltuvat henkilöt.

Kaikki HR-johtamisen ja -rekrytoinnin toimeksiannot toteutetaan sopimuskumppanimme Pleinert & Partner -nimen alla.

Pleinert & Partner Trust Office for Human Capital